Iedereen met biomechanische klachten kan bij PodoPro terecht

Dit zijn klachten die invloed hebben op uw looppatroon en de afwikkeling van uw voet. Ervaart u pijn tijdens het lopen? U bent niet de enige. Wij zien klachten aan de voet, het been en de rug regelmatig bij sporters, kinderen, ouderen en diabetici. Ook voor u kan podotherapie het verschil maken.

Wilt u weer klachtenvrij bewegen? Daar kan podotherapie u bij helpen.

Ervaart u afwijkingen in de beweging of stand van uw voet. Of heeft u een afwijkende manier van lopen? Grote kans dat dit pijn aan uw voeten, enkels, knieën, heupen of onderrug veroorzaakt. Blijven rondlopen met uw klacht is niet nodig. Een podotherapeut spoort de oorzaak op en verhelpt of vermindert de pijn.

PodoPro denkt verder dan uw voetklacht
De behandeling is persoonlijk en gaat uit van uw wensen. Is de therapie geslaagd? Dan geven wij u preventief advies om nieuwe klachten te voorkomen. Ook als wij u niet kunnen behandelen, denken wij mee over de vervolgstappen. In ons netwerk van specialisten wordt u altijd verder geholpen. 

Ook voor nagelchirurgie en wondzorg kunt u bij ons terecht 
Onze podotherapeuten behandelen huid- en nagelaandoeningen die een medisch pedicure niet mag behandelen. Denk aan ingroeiende nagels of (preventieve) wondzorg bij diabetici. Wilt u ervaren hoe het anders kan? Maak gerust een afspraak.

afspraak maken
Effectief uw voetklacht behandelen?

Maak direct een afspraak met een podotherapeut via 085-0080102