Waarom kinderpodotherapie?

Klaagt uw kind over pijn aan de voeten, benen of knieën? Of is uw kind sneller moe van het lopen en slijten de schoenen af op specifieke plekken? Dan is het verstandig om met een kinderpodotherapeut in Den Haag of Amsterdam een afspraak te maken. Zo kan uw kind weer zonder pijn rennen en spelen.

Kinderpodotherapie helpt bij groeiklachten

Tijdens de groei maken de voeten en benen van uw kind een enorme verandering door in slechts een aantal jaar tijd. Tijdens deze transitie kunnen er soms afwijkingen ontstaan. Dit kan vermoeidheid of pijn veroorzaken. Kinderpodotherapie helpt bij deze klachten!

Heeft uw kind voetklachten? Dan geldt: hoe sneller u erbij bent, hoe beter. Op jonge leeftijd is een kind namelijk een stuk flexibeler. Hierdoor kunnen wij de stand van de voeten of benen eenvoudig corrigeren.

Spelenderwijs de juiste diagnose & behandeling

Kinderen drukken zich anders uit en vinden dit soort afspraken vaak spannend. Door het spelen van spelletjes worden de klachten onderzocht en de juiste diagnose gesteld. Allemaal in een relaxte omgeving waar uw kind zich op zijn of haar gemak voelt.

Mocht de voetenstand inderdaad afwijken, dan zorgen wij voor een behandelplan dat aansluit bij uw kind. Kinderpodotherapie kan bijvoorbeeld bestaan uit manuele therapie of eventuele hulpmiddelen zoals speciale steunzolen voor uw kind.

Verhelp de klachten van uw kind

Bent u benieuwd of kinderpodotherapie de pijn van uw kind kan verhelpen? Maak dan een afspraak met onze kinder podotherapeut in Amsterdam of Den Haag. Vul ons afsprakenformulier in of bel naar 085 - 008 01 02.

Afspraak maken