Een podotherapeut behandelt alle klachten die voortkomen uit uw voet

Het woord podotherapie is afgeleid van het Griekse podos wat voet betekent. Hoewel podotherapie letterlijk voettherapie betekent, kunnen voetklachten ook hoger in uw lichaam tot uiting komen. Denk daarbij aan uw enkels, knieën, heupen en onderrug. Met podotherapie pakt u de klacht bij de kern aan. 

Loopt u rond met pijnklachten? Dan is het tijd om de oorzaak op te sporen.

De specialisten van PodoPro bekijken niet alleen de stand van uw voeten, maar ook de manier waarop u loopt. Onze aanpak is gericht op het vinden van de oorzaak. Als die wordt behandeld, verdwijnen de symptomen namelijk vanzelf.

De oorzaak van uw klacht bepaalt de behandeling
Bij PodoPro is manuele therapie het vertrekpunt. Dit houdt in dat wij uw gewrichten soepeler maken, zodat u weer prettig kunt bewegen. Onze behandeling is afgestemd op uw klachten en wensen. Alleen als het nodig is, passen wij corrigerende technieken toe. Daarbij kunt u denken aan een orthese of schoen- en zoolcorrecties.

Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën voor zolen. Denk aan een iPad-scanner en een 3D-scanner. Wij meten de contouren van uw voet en maken een zool die u precies past. Zo weten wij zeker dat u de juiste ondersteuning krijgt.

Onze specialisten zijn opgeleid tot Podotherapeut-Plus
Met diepgaande kennis van manuele therapie, nagelchirurgie en echografie willen wij uw voetzorg naar een hoger niveau tillen. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Maak gerust een afspraak bij één van onze praktijken. 

afspraak maken
Effectief uw voetklacht behandelen?

Maak direct een afspraak met een podotherapeut via 085-0080102