Vervelende voetklacht? PodoPro is uw podotherapeut in Den Haag.

Wist u dat de stand van uw voeten uw hele lichaam beïnvloedt? Pijn in uw knieën, heupen of rug kan voortkomen uit een afwijkende voetstand. Loopt u al een tijdje met pijn rond? Onze podotherapeuten in Den Haag onderzoeken de oorzaak. Ons doel? U weer zorgeloos en klachtenvrij laten bewegen.

Bewegen zonder pijn? Maak een afspraak met een podotherapeut in Den Haag.

PodoPro heeft verschillende praktijken in regio Den Haag. Zowel in Scheveningen als Vroondaal helpen wij u graag verder. Voor welke vestiging u ook kiest: wij denken verder dan uw voetklacht. Onze podotherapeuten gaan gericht op zoek naar de oorzaak van het probleem - en pakken dit bij de kern aan. 

Met een persoonlijk behandelplan verhelpen wij uw klacht
Daarbij is manuele therapie het uitgangspunt. Met deze behandelvorm maken wij uw gewrichten soepeler, zodat de pijn afneemt en u weer prettig kunt bewegen. Alleen als het nodig is passen wij corrigerende technieken toe. In dat geval zorgen wij voor een orthese op maat - of een correctie in uw schoen of zool. 

PodoPro is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten
Al onze podotherapeuten zijn thuis in manuele therapie, nagelchirurgie en echografie. Bovendien maken wij gebruik van de nieuwste technologieën voor zolen. Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Maak gerust een afspraak bij onze podotherapeuten in Den Haag. 

Neem contact met mij op voor een afspraak:
Velden met een * zijn verplicht
Effectief uw voetklacht behandelen?

Maak direct een afspraak via 085-0080102