Loopt u met pijn rond? PodoPro is uw podotherapeut in Amsterdam.

De stand van uw voeten heeft invloed op uw hele lichaam. Ervaart u pijn in uw voeten, knieën, heupen of rug? Onze podotherapeuten in Amsterdam onderzoeken de oorzaak. Met een persoonlijk behandelplan pakken wij gericht uw klacht aan, zodat u weer zorgeloos kunt bewegen.

Effectief van uw pijn af? Maak een afspraak met een podotherapeut in Amsterdam.

PodoPro heeft praktijken door heel Amsterdam. Van de Rivierenbuurt tot de Indische Buurt en van Amsterdam-Noord tot Watergraafsmeer. Ook in Amstelveen en Badhoevedorp helpen wij u verder. Waar u ook komt; onze podotherapeuten denken verder dan uw voetklacht. Wij onderzoeken uw looppatroon en brengen de oorzaak van uw probleem in kaart. 

De oorzaak van uw voetklacht bepaalt de behandeling
Het behandelen van symptomen houdt u op langere termijn niet klachtenvrij. Daarom maken wij met manuele therapie uw gewrichten soepeler, zodat u weer prettig kunt bewegen. Helpt dit onvoldoende? Dan passen wij corrigerende technieken toe. Daarbij kunt u denken aan een orthese of schoen- en zoolcorrecties. 

PodoPro is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten
Dit houdt in dat wij diepgaande kennis hebben van manuele therapie, nagelchirurgie en echografie. Daarnaast maken wij gebruik van de nieuwste technologieën voor zolen. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Maak gerust een afspraak bij onze podotherapeuten in Amsterdam. 

Neem contact met mij op voor een afspraak:
Velden met een * zijn verplicht
Effectief uw voetklacht behandelen?

Maak direct een afspraak via 085-0080102