Podotherapeut Amsterdam Westerpark (Centrum)

(Podoloog Amsterdam Westerpark)

PodoPro Voetspecialisten - Amsterdam West
De Wittenkade 59
1052 AD Amsterdam

Podotherapeut in Amsterdam Centrum

Heb je last van voetproblemen? Dan is het vinden van een goede podotherapeut van groot belang. Voetproblemen kunnen namelijk een negatieve invloed hebben op je dagelijkse leven en activiteiten. Gelukkig biedt de podotherapeut praktijk van PodoPro in Amsterdam Centrum, bij het Westerpark, verschillende diensten aan om jouw voetproblemen op te lossen.

Wie is PodoPro?

PodoPro is een podotherapeut praktijk, opgericht in 2008, met vestigingen in Amsterdam, Badhoevedorp, Amstelveen en Den Haag. Onze podotherapie vestiging in Amsterdam Centrum is te vinden bij het Westerpark op De Wittenkade 59. De missie van PodoPro is het oplossen van voet- en houding gerelateerde problemen. PodoPro biedt verschillende diensten aan om jouw voetproblemen op te lossen. Precies zoals je van een podotherapeut mag verwachten.

Manuele therapie

Manuele therapie is een behandelmethode waarbij de podotherapeut jouw spieren, gewrichten en zenuwen met de hand behandelt. Een manuele therapie wordt ingezet bij verschillende voetproblemen. Denk hierbij aan klachten zoals hielspoor, enkelklachten en knieproblemen. Wij hebben altijd een podotherapeut beschikbaar die jou wilt helpen.

Zooltherapie

Heb je platvoeten, holvoeten, hielspoor en achillespeesklachten? Dan is zooltherapie voor jou de oplossing. Bij zooltherapie krijg je een op maat gemaakte zool die specifiek voor jouw voeten is ontworpen en daarmee verminder je de voetklachten. Kom langs bij PodoPro in Amsterdam West.

Schoenadvies

Verkeerde schoenkeuze heeft grote impact op je houding. Het is dan ook van groot belang dat je goede schoenen draagt om voetproblemen te voorkomen. Bij PodoPro kun je terecht voor professioneel schoenadvies. De podotherapeut van PodoPro bekijkt jouw voeten en adviseert welke schoenen het beste bij jouw voeten passen. Je vindt ons in Amsterdam Westerpark.

Nagelbeugels

Last van ingegroeide teennagels? Dan is een nagelbeugel voor jou de oplosing. Een nagelbeugel is een op maat gemaakte beugel die op je nagel wordt geplaatst en de ingegroeide teennagel ‘bestrijdt’.

Afspraak maken
Effectief uw voetklacht behandelen?

Maak direct een afspraak met een podotherapeut via 085-0080102